Logo Aqua Totaal Techniek Relaxed met water: Aqua Totaal Techniek
 
home Qaua Totaal Techniek Meer informatie over de zwembaden van Aqua Totaal Techniek Qaua Totaal Techniek Meer informatie over zwemvijvers en spiegelvijvers Aqua Totaal Techniek whirlpools Qaua Totaal Techniek meer informatie over sauna's en stoombaden Qaua Totaal Techniek contact  
Whirlppl,s jacuzzi of spa

Helende werking van Whirlpools, jacuzzi's en spa's
Natuurlijk is een spa (whirlpool/jacuzzi) puur genieten, maar vergeet niet de helende werking van warm water en masserende waterstromen. Een goede zithouding met ondersteuning van de lenden is hierbij van groot belang. Kussens en leuningen verhogen hierbij het comfort.

Spa's hebben een verzachtende en helende werking bij spier- en gewrichtsklachten. desgewenst kunnen wij uw spa specifiek voor u aanpassen / samenstellen.

Bekijk foto's van Aqua Totaal Techniek in Schijndel

Laat u adviseren door Aqua Totaaltechniek in Schijndel
Bij het kiezen van de meest optimale spa (jacuzzi / whirlpool) komen meer zaken kijken dan de aantallen jets. Nog altijd lijkt de kwaliteit van spa's voor vele mensen te worden bepaald door de aantallen jets en het al dan niet aanwezig zijn van een radio.

Maar er zijn meer onderdelen/kwaliteitsaspecten die uw keuze zouden moeten bepalen. Wat te denken aantallen zitplaatsen (en de diverse hoogtes hiervan), inbouw of vrijstaand, roterende / pulserende jets of meerdere stilstaande? Allemaal vragen waarop wij graag samen met u het antwoord zoeken voordat eventueel tot koop wordt over gegaan.

 
Aqua totaaltechniek mail naar Aqua totaal Techniek telefoon
Marinus Web&Design: