Logo Aqua Totaal Techniek Relaxed met water: Aqua Totaal Techniek
 
home Qaua Totaal Techniek Meer informatie over de zwembaden van Aqua Totaal Techniek Qaua Totaal Techniek zwemvijvers en spiegelvijvers Aqua Totaal Techniek Fonteinen Qaua Totaal Techniek meer informatie over sauna's en stoombaden Qaua Totaal Techniek contact  
Zwemvijvers en spiegelvijvers.

Spiegelvijvers en zwemvijvers; de schoonheid vann de natuur
Zowel bij zwemvijvers als spiegelvijvers wordt bij het helder houden van het water gebruik gemaakt van de zuiverende werking van de natuur.

Zo wordt bij zwemvijvers ca. 1/3 van het wateroppervlak gereserveerd voor een 'moerasgebied'. De planten in dit moeras zorgen voor een voorfiltering van het water. Na deze voorfiltering wordt het water door een speciaal zandfilter gevoerd, dat de laatste onzuiverheden verwijderd.

Door deze technieken zijn zowel zwemvijvers als spiegelvijvers dus per definitie vrij van chemische middelen.

Integratie met uw tuin
Door de natuurlijke uitstraling lenen zwem- en spiegelvijvers zicht uitstekend voor integratie met uw tuin(ontwerp). Aqua Totaatechniek werkt al jaren samen met gespecialiseerde tuinarchitecten voor het ontwerpen van stijlvolle totaalconcepten.

Klik op onderstaande knop en laat u inspireren door eerder gerealiseerde projecten en voorbeelden. Bekijk foto's van Aqua Totaal Techniek in Schijndel

meedenken is onze specialiteit

 
Aquatotaal techniek mail naar Aqua totaal Techniek telefoon :06-30368876
Marinus Web&Design: